Har du kompetansen din bedrift trenger i dag og hva med framtiden? Ved å bli lærebedrift kan du sikre den framtidige kompetansen du har behov for. En lærling er en investering som kaster av seg fra dag 1, og meravkastningen øker for hvert år som går.

Gjennom vårt opplæringskontor bistår vi med:

Jobbmatch
Vi kan finne ung arbeidskraft som matcher dine behov. En kartlegging av dine behov og lærlingen sørger for at dere matcher hverandre fra første dag.

Du slipper det administrative
Vi kan bistå med opplæringsplan, veilede oppfølgingsansvarlig og lærling, bistå med å omsette læreplanen til konkrete arbeidsoppgaver, bistå i søknad om å bli lærebedrift. Med andre ord tar vi oss av det administrative, slik at du kan ha fokus på å få jobben gjort.

Profesjonell veiledning
Vi kan bistå med pedagogiske veiledningsmetoder og utvikling av de ansattes veilederkompetanse. Vi har lang erfaring og gode resultater med å veilede unge mennesker til de rette holdninger i arbeidslivet.

Det er flere fordeler med å være lærebedrift:

Kompetanseutvikling
Å ha lærling i bedriften bidrar til å synliggjøre den usynlige kompetansen i bedriften ved å sette dem opp mot læremål i læreplanen. Ansatte som får ansvar for lærlingen opplever gjerne en kompetanseutvikling gjennom økt faglig fokus og veilederkompetanse. Lærlingen kan bringe ny kunnskap inn i bedriften.

Samfunnsansvar og omdømme
Som lærebedrift viser du at bedriften tar samfunnsansvar og fornøyde lærlinger snakker positivt om bedriften. I tillegg kan bedriften delta i offentlige anbud der det stilles krav til å ha lærling.

For mer informasjon om å bli lærebedrift, kontakt Bjørn Opem på tlf 64 94 21 65 eller bjorn(at)okfollo.no

Vi kan tilby fagopplæring innenfor industrimekanikerfaget, logistikkfaget og salgsfaget. Vi jobber også med å bli godkjent innenfor barne- og ungdomsarbeiderfaget. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *